Ivanka is gediplomeerd dierenartsassiste, en heeft naast deze opleiding een opleiding gevolgd als hondentrimster aan het HKI te Bunnik. Na een stageperiode van 2,5 jaar bij diverse trimsalons heeft ze haar eigen hondentrimsalon opgestart. In haar trimsalon ontvangt zei zowel grote als kleine honden.

Zowel voor lang als kortharige honden rassen is een bezoekje aan de hondentrimsalon aan te raden. Ook kortharige honden kunnen verharen, deze haren kunnen wij door te borstelen, wassen en een speciaal blaassysteem te gebruiken verwijderen.

Het knippen van nagels, het verwijderen van haren uit de oren en het eventueel uitknijpen van de anaalklieren zijn bij een trimbehandeling inbegrepen. Naast de volledige trimbehandelingen is het ook mogelijk een afspraak te maken voor uw hond te wassen of te kammen.

Puppybehandeling

Heeft u een puppy aangeschaft? Dan is het mogelijk voor de puppy vanaf 12 weken een zogenaamd puppybehandeling in te plannen. Bij deze behandeling went uw pup aan de omgeving en geluiden van een trimsalon. Hiernaast word uw puppy gekamd en de nageltjes worden nagekeken. Een puppybehandeling zorgt ervoor dat een eventuele trimbehandeling in de toekomst minder stressvol is  voor hond en trimster.

Iedere hond is anders en vraagt een andere aanpak wat betreft de vacht, mocht u hierover vragen hebben twijfel dan niet en neem contact op.

Voor het maken van een afspraak of wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een trimbehandeling van uw trouwe viervoeter? Bel dan naar 0495-430617